De Deur in Huis

Feest in Zandeweer!

Feest in Zandeweer!

De Deur in Huis heeft de selectie van Goud Wonen gewonnen voor de realisatie van acht prachtige woningen in Zandeweer! Het ontwerp, dat door de woningbouwcorporatie, de stedenbouwkundige van de gemeente Het Hogeland en de toekomstige bewoners als beste is beoordeeld, zal binnenkort tot leven komen.

De opdracht omvat de bouw van vier twee-onder-één-kapwoningen, waarvan er één in een levensloopbestendige variant wordt uitgevoerd. Ons ontwerpteam heeft inspiratie opgedaan bij de voorname huizen langs de oude landweg, die vroeger de borgen als handelsroute met elkaar verbond. De korrelgrootte en de keuze voor oranjerode bakstenen en oranje dakpannen sluit naadloos aan bij de historische charme van de dorpskern.

In de komende periode zullen we nauw samenwerken met de toekomstige bewoners en de woningbouwcorporatie om de definitieve plattegronden te bepalen en de laatste details van de uitstraling te perfectioneren. We streven ernaar om de aanbesteding nog voor de bouwvakantie te voltooien. Blijf op de hoogte voor verdere updates!

gewonnenprijsvraag hashtagwoningen hashtagZandeweer
Goud Wonen Rizoem Gemeente Het Hogeland